Haine Jack Jones en-gros

Jack&Jones

Povestea JACK & JONES incepe in anul 1990 cand BESTSELLER trimite un tanar impetuos la targul de moda de la Oslo cu o colectie modesta insa atent aleasa, dedicata barbatilor. Felul in care colectia a fost primita intrece toate asteptarile iar existenta unui nou brand pentru barbati devine realitate.

In urmatorii ani, este limpede ca JACK & JONES devine unul dintre cele mai puternice branduri de jeans de pe piata si in cativa ani, brandul ajunge sa detina sute de magazine.

Jeansii sunt inca piesa de rezistenta din spatele JACK & JONES. Brandul continua sa detina un nivel inalt de expertiza cand vine vorba despre maiestria, calitatea si designul blugilor, insa in prezent, JACK & JONES este definit si reprezentat de cinci branduri unice: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES si JACK & JONES TECH.

Designul brandurilor este semnat de echipe independente de design, fiecare cu propriile idei, concepte si designuri. Acestea ofera o gama variata de imbracaminte, accesorii si incaltaminte pentru orice barbat si pentru orice ocazie.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING are la baza celebrates arta si se mandreste cu productia de articole de inalta calitate. Divizia readuce la viata articolele autentic vintage si reproduce textura, tivurile si materialele facand referire la anumite perioade in timp, obiectivul ei fiind acela de a capta adevarata esenta a jeansului.

PREMIUM by JACK & JONES este un brand care pune accentul pe calitate, atentie la detalii si stil inaintea modei. Brandul isi are radacinile in stilurile clasice iar colectiile sunt bazate pe piese de referinta. Stilurile sunt adaptate contextelor moderne si de sezon – de ex. camasi lungi sau blazere cu materiale si culori noi sau cu detalii adaugate, ce respecta tendintele actuale.

ORIGINALS by JACK & JONES se inspira din scena culturii indie si urban pop. Stilul este vibrant si casual iar referintele sunt inspirate din orice influenteaza tendintele actuale.

CORE by JACK & JONES reprezinta imbracamintea de strada utilitara cu un concept puternic grafic si ochi pentru detaliile inovative. Fiecare stil este confectionat din materiale de inalta calitate cu finisare precisa si ingrijita iar detaliile au referinte puternice de haine de lucru. In combinatie cu materialele contemporane, detaliul utilitar aduce designului un accent fresh si totodata durabil.

JACK & JONES TECH oferta o gama de articole de imbracaminte functionale si se dedica crearii de produse de inalta calitate ce aduc confort maxim vietii de zi cu zi. Colectiile includ articole pentru orice vreme, de la jachete outdoor confectionate din materiale functionale pana la pantaloni scurti, bluze, pantofi si tricouri cu model grafic.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
© Copyright 2011-2017 Brand Division SRL. All rights reserved