Trebuie sa te autentifici sau sa creezi un cont nou pentru a vedea preturile!

Bluze femei en-gros

Brand:
Sortare:
Afisare:
Bluza Dama Sunday 6103 Black/Brown /Beige
95% vascoza 5% elastan .....
Bluza Dama Sunday 6489 Blue
70% vascoza 25% poliester 5% elastan .....

Indiferent de tendinte, in orice situatie, o bluza simpla, realizata dintr-un material calitativ va fi utila oricarei doamne sau domnisoare, fie ca vrea sa o integreze intr-o tinuta eleganta sau una sport. Magazinele online precum Outlet Stock ce comercializeaza articole vestimentare vin in ajutorul dumneavoastra si va ofera la un pret extrem de avantajos, produse engros care cu certitudine va vor atrage. Totodata, nu uitati ca orice bluza de tip basic se regaseste in garderoba oricarei femei si se integreaza cu succes printre articolele must-have in orice sezon, iar daca nuanta aleasa este una clasica, atunci cu siguranta va putea fi purtata de oricine si oricand.

Modele de Bluze de Dama

In ultimii ani, s-a remarcat o solicitare extrem de mare in ceea ce priveste toate articolele vestimentare de tip basic, iar bluzele en gros se inscriu in aceasta categorie, indiferent de stilul pe care il adopta o doamna sau domnisoara. In plus, ele pot fi purtate oricand, oriunde, iar in functie de restul pieselor pe care le alegeti, va veti putea construi o tinuta impecabila, iar cu ajutorul pantofilor si a gentii veti aduce un plus.

Totusi, nu uitati ca indiferent de trenduri, cele mai importante sunt materialele, iar calitatea acestora joaca un rol important, in special daca doriti sa achizitionati produse en-gros, iar in cazul in care va doriti modele mai complicate, este bine sa acordati atentie si cusaturilor.

Modelele acestui an

Daca in anii precedenti am putut observa faptul ca din ce in ce mai multe persoane mizeaza pe un stil cat mai clasic si simplu, in 2019 situatia nu se schimba, insa apar din ce in ce mai multe modele excentrice ce pot fi purtate in combinatie cu piese de tip basic. Pentru bluze, imprimeurile sunt cele mai frecvent intalnite, in special cele florale, care integreaza si alte obiecte de decor precum perlele sau paietele.

© Copyright 2011-2024 Brand Division SRL. All rights reserved