Trebuie sa te autentifici sau sa creezi un cont nou pentru a vedea preturile!

Blugi de dama en-gros

Brand:
Sortare:
Afisare:
71% bumbac 27% poliester 2% elastina .....
Compoziție material: 71% bumbac 27% polyester 2% elast...
Oferta
Blugi Dama Only Sk Low Anemone Rhinstone Jeans Denim
Oferta
Blugi Dama Noisy May Nmeve Lw Super Slim Jeans Gu207 Oil Blue
62% bumbac 36% polyester 2% elastina .....
Blugi Dama Object Up-c Super Stretch Obl339 Light Blue Denim
76% bumbac 23% polyester 1% elastina .....
Blugi Dama Fresh Made D8698f60385sm75 Denim
75% bumbac 23% polyester 2% elastina .....
Oferta
Noua
Colectie
Blugi Dama Vero Moda Vmfive Lw Ss Ankle J Lt Bl Am060 Light Blue Denim
55% bumbac, 35% viscoza, 8% alte fibre, 2% elastan Inch...
Oferta
Blugi Dama Carling Jeans 36418 Light Blue Denim
65% bumbac 30% polyester 5% elastina .....
Blugi Dama B Young Bambino Dark Blue Denim
98% bumbac 2% elastina .....
Blugi Dama Paprika Magic Lift Blue Denim
65% bumbac 33%poliester 2% elastina .....

Blugii reprezinta o piesa de baza din dulapul oricarei femei, iar alegerea lor nu ar trebui sa fie o sarcina complicata, in special la Outlet Stock care vinde in cantitati en gros, astfel ca dispune si de nenumarate modele. Acestia sunt ideali pentru ca pot fi purtati in diferite conditii si adaptati la mai multe tipuri de tinute, incepand de la mersul la serviciu in fiecare zi, la cumparaturi, in oras, la plimbare si nu numai. Alaturi de un tricou sau un pulover, fie de o camasa mai putin eleganta, intotdeauna se atrage toate privirile, in functie de dorinte si de natura evenimentului sau activitatii desfasurate.

Modele de Blugi de Dama

Din fericire, exista o multime de modele, de la cei clasici, regular, care sunt putin mai largi si mai confortabili, motiv pentru care se poarta adesea in viata de zi cu zi, pana la cei slim fit, bine croiti pe corp, care se asaza bine si fac ca orice femeie sa se simta grozav in pielea ei. Insa nu trebuie omisi nici cei skinny fit, care sunt lipiti pe corp si ideali pentru a ajuta la punerea in valoare a tuturor formelor.

Produse de calitate

La Outlet Stock acesti blugi de femei sunt confectionati din materiale de calitate, dintr-un denim rezistent, astfel ca se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, nu se vor decolora si nici deteriora, iar cantitatile en gros, cu siguranta ca reprezinta un avantaj important. Totodata aceasta este o ocazie ideala si pentru revanzatori sau pentru cei care isi doresc sa porneasca in propria afacere intr-un astfel de domeniu al modei, unde succesul nu va lipsi tinand cont de deschiderea uriasa catre public si accesul la nenumarati clienti. Preturile sunt foarte bune, iar produsele se vad in diferite cantitati, 50, 100 de bucati etc.

© Copyright 2011-2018 Brand Division SRL. All rights reserved