Trebuie sa te autentifici sau sa creezi un cont nou pentru a vedea preturile!

Pulovere barbati en-gros

Brand:
Sortare:
Afisare:
Pulover Barbati Jack&Jones Jjstripe Crew Neck Grey Melange
74% acril 18% bumbac 8% poliester .....
Pulover Barbati Jack&Jones Jcosurface Crew Neck Olive Night
49% acril 26% poliester 25% bumbac .....
Pulover Barbati Jack&Jones Jcolunar Crew Neck Black
52% poliester 41% acril 4% lana 3% elastan .....
Pulover Barbati Jack&Jones Jcolunar Crew Neck Moonbeam
52% poliester 41% acril 4% lana 3% elastan .....
Pulover Barbati Jack&Jones Jorsilverlake Jaquared Crew Black
62% poliester 14% acril 10% nailon 8% lana 6% elastan .....
Pulover Barbati Jack&Jones JprblaroMock Neck Pure casmir
51% poliester 19% acril 15% vascoza 15% nailon .....

Un pulover de calitate care sa se potriveasca de minune pe corp este una dintre cele mai grozave piese pe care le poate purta un barbat, avand capacitatea de a adauga cateva kilograme in plus celor care au nevoie sau de a mai scadea cateva pentru cei mai plinuti. Aceste pulovere barbati nu au rolul doar de a arata bine si de a completa tinutele, ci trebuie sa fie si foarte practice, confortabile si sa tina de cald, iar gama disponibila in cantitati en gros la Outlet Stock este ideala in acest sens.

Pulovere Elegante pentru Barbati

Se gasesc modele pentru toate gusturile si preferintele, de la pulovere simple care sa fie purtate in viata de zi cu zi, la cele putin mai elegante alese pentru a merge la serviciu. Insa alegerea unei astfel de piese implica mai multi factori de care ar trebui sa tina cont orice barbat, iar totul incepe de la material.

Materiale de calitate

Fiecare textila are propriile avantaje si dezavantaje, incepand de la lana, care pastreaza cel mai bine caldura si este ideala in cursul iernii. In schimb, aceasta poate sa provoace mancarimi, iar intretinerea lor implica mai multa atentie. Casmirul este o alta varianta populara, calduroasa, usoara si foarte moale, placuta la atingere, dezavantajul fiind ca preturile sunt ceva mai ridicate decat cel al altor variante.

Bumbacul este considerat o alegere foarte practica la pulovere barbati, deoarece nu numai ca arata grozav, insa este si foarte usor de intretinut si rezista bine in timp. Mai exista si materialele sintetice precum acrilic sau diferite combinatii, care pot imita, cu usurinta, aspectul lanii sau al casmirului, fara a lasa o gaura in buget, insa calitatea, bineinteles, nu se va ridica la acelasi nivel. Asadar, oricand se pot comanda cantitati en gros de pulovere barbati de la Outlet Stock la preturi foarte bune, iar produsele provin de la cele mai mari branduri din lume.

© Copyright 2011-2024 Brand Division SRL. All rights reserved