Trebuie sa te autentifici sau sa creezi un cont nou pentru a vedea preturile!

Salopete de dama en-gros

Brand:
Sortare:
Afisare:
Salopeta Vila Alio V-Neck Samoan Sun
70% modal 30% poliester .....
69% poliester 25% fibre metalice 6% elastan .....
Salopeta Vila Sentri 7/8 Green Milieu
57% vascoza 36% poliamida 7% elastan.....
Salopeta Vila Loating Black
100% poliester.....
Salopeta Vero Moda Rennee Rosebloom
68% vascoza 32% nailon .....
Salopeta Selected Kylie Black
68% vascoza 27% nailon 5% elastan.....
Salopeta Only Pleiku Violet
100% bumbac.....
Salopeta Only Ovidea Green
93% vascoza 7% poliester.....
Salopeta Only Monna Wrap Black
92% poliamida 8% elastan.....
Salopeta Only Mona Double Black
95% poliester 5% elastan.....
Salopeta Only Mona Black
95% poliester 5% elastan .....
Salopeta Object Royal Black
97% poliester 3% elastan.....

Salopetele au fost considerate dintotdeauna un articol vestimentar pentru barbati, insa in ultimii ani s-au adaptat in asa fel incat sa devina o atractie principala si pentru femei, astfel ca in ziua de azi se gasesc nenumarate modele practice, elegante, simple, clasice, in functie de gusturi si preferinte. Outlet Stock se remarca printr-o gama variata de salopete femei, iar datorita faptului ca acestea sunt vandute en gros si preturile sunt foarte scazute, fiind o ocazie potrivita pentru orice magazin de a-si suplimenta stocurile atunci cand este nevoie.

Diverse Modele de Salopete de Dama

Acestea pot fi confectionate din diferite materiale, insa de departe, cel mai popular a ramas denimul. Disponibile intr-o varietate de culori si imprimeuri, denimul este un material grozav, rezistent, care arata bine, insa si care nu isi pierde din caracteristici dupa mai multe spalari, aratand la fel de bine. Totusi, alegerea materialelor din care salopetele sunt confectionate trebuie sa aiba in vedere activitatile la care se intentioneaza ca acestea sa fie folosite, deoarece unele modele pot fi elegante, deci confectionate din bumbac sau alte materiale sintetice.

Marime

Aceste salopete femei trebuie sa se potriveasca de minune pentru a arata grozav si chiar daca inainte erau putin mai largi, in ziua de azi se gasesc variante mai bine fixate pe corp, care sa promita mai multa eleganta, dar si care sa puna in valoare toate avantajele femeilor.

Stil

Din nou, si in acest caz exista mai multe stiluri, iar cele mai comune dispun de naturi de sus pana jos, dar se gasesc si versiuni mai scurte. Tinand cont de faptul ca Outlet Stock vinde aceste produse en gros, este foarte usor sa se aleaga modelul potrivit, care sa fie confectionate din materialele dorite, marimea sa fie cea mai buna, iar stilul ideal, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

© Copyright 2011-2020 Brand Division SRL. All rights reserved