Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate *(denumit in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului UE 679 / 27 Aprilie 2016  *(denumit in continuare ‘Regulament’)

BRAND DIVISION S.R.L., cu sediul social in judetul Cluj, oras Cluj-Napoca, Strada Campina Nr. 62-64, C.P. 400635, Cod Unic de Inregistrare Nr. 28090402, Inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J12/403/2011 denumita in continuare OPERATOR, in calitate de administrator al acestui site, anume www.outletstock.ro , va informam urmatoarele :

Acest site se adreseaza numai persoanelor juridice si doar acestia pot deveni clienti ai BRAND DIVISION. In consecinta, datele cu caracter personal prelucrate sunt reduse la minim si vor fi prelucrate in stricta conformitate cu acest acord. Datele cu caracter personal prelucrate conform acestui acord sunt furnizate de dumneavoastra in mod voluntar.

Prin oferirea oricaror informatii prin intermediul acestui site, prin oricare dintre modalitatile posibile in acest moment, confirmati ca aveti dreptul sau sunteti autorizati sa o faceti si ca ati luat la cunostinta de grija noastra pentru datele cu caracter personal. Astfel:

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui site Operatorul prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 1. Date identificare reprezentant (persoana vizata) : Nume, Prenume, Adresa email, Telefon;
 2. Date privind adresa de livrare : Adresa de livrare, Tara, Judet, Localitate;
 3. Alte informatii : ‘Observatii comanda’, ‘Mesajul tau’.

 

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul general al prelucrarii datelor mentionate mai sus este de a stabili relatia comerciala intre noi, BRAND DIVISION, ca operator de date cu caracter personal, si persoana juridica pe care o reprezentati, prin procesarea si finalizarea comenzilor, livrarea produselor si indeplinirea cu buna credinta a celorlalte obligatii legale si contractuale aferente.

Art. 2.2. Astfel, concret, operatorul prelucreaza datele cu caracter personal pentru:

 1. desfasurarea relatiei contractuale si pre-contractuale intre noi, pentru a face demersurile necesare pentru plasarea si onorarea comenzilor, comunicarea intre parti, dar si de a organiza comanda dumneavoastra asociind produsele dorite pentru pregatirea si livrarea efectiva;
 2. validarea, expedierea, facturarea si plata unei comenzi;
 3. rezolvarea sesizarilor, reclamatiilor, plangerilor si cererilor in legatura cu produsele noastre, comenzile efectuate sau cele legate de functionarea site-ului;
 4. a transmite curierului produsele din comanda dumneavoastra impreuna cu datele personale necesare livrarii;
 5. trimiterea de newslettere si/sau alte alerte periodice daca alegeti sa pastrati setarile contului cu accept pentru primirea unor astfel de comunicari;
 6. a putea asocia comenzile anterioare efectuate de dumneavoastra in calitate de reprezentant al persoanei juridice cu care colaboram facand astfel posibila oferirea de bonusuri, discounturi ori alte privilegii in functie de relatia noastra contractuala sau campaniile noastre promotionale;
 7. a putea face rapoarte interne pentru evaluarea campaniilor noastre de marketing dar si pentru o mai buna pozitionare de piata in domeniul nostru de activitate;
 8. indeplinirea unor obligatii legale, daca este cazul, la cererea institutiilor si autoritatilor competente, sau automat daca legea prevede astfel de obligatii.

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati, modul in care facem aceste prelucrari, dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este cel al finalizarii primei comenzi sau transmiterii informatiilor prin intermediul formularului de contact disponibil in site ori prin crearea unui cont de client.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, utilizare si divulgare partiala (numai in cazul transmiterii produselor prin serviciile de curierat).

Art. 2.6. Prin finalizarea unei interactiuni in acest site, asa cum interactiunea este descrisa in Art. 6.1., confirmati ca aveti varsta de 16 ani. Daca nu ati implinit 16 ani va rugam sa solicitati asistenta unei persoane majore cu drept de reprezentare, cum ar fi parinte, tutore sau curator.

 

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

 1. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor mentionate la Art 2.2. Literele A pana la D din prezentul Acord;
 2. 6 Lit. A din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. Conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele E, F si G din prezentul Acord;
 3. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopului mentionat la Art. 2.2. Litera H din prezentul Acord;

Art. 3.2. Completand prezentul formular de contact, de comanda sau de creare a contului de client confirmati ca ati citit si ca va dati acordul expres pentru prelucrarile datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor mentionate la Art. 2.2. Literele E, F si G din prezentul Acord, conform temeiului legal mentionat la Art. 3.1. Lit. B;

Art. 3.2.1. In ce priveste Consimtamantul mentionat la Art. 3.2. , va informam ca, conform Art. 7.3. din Regulament, acesta poate fi retras oricand.

 

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art.4.2. Singurele doua moduri in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati sunt: a) curierului pentru transportul coletului aferent comenzii; b) in cazul indeplinirii unor obligatii legale.

 

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest site, inclusiv prin finalizarea unei comenzi ori crearea unui cont de client, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1., confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru persoana juridica in numele si pe seama careia actionati.

 

Art. 6. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE SI INFORMATII

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 24 luni de la data ultimei interactiuni cu site-ul. Se considera o interactiune : crearea contului de client, plasarea unei comenzi, trimiterea unui formular de contact disponibil in site.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate) si sa le accesati ori primiti, aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor ori restrictionarea prelucrarii, aveti dreptul sa faceti opozitie fata de unele categorii de prelucrari de date, aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi. Pentru mai multe informatii privind drepturile de care beneficiati puteti consulta regulamentul 679/2016 al parlamentului si consiliului Uniunii Europene, articolele 15-22.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste prin intermediul site-ului atunci comanda sau contul nu vor fi create, formularul de contact nu va trimis. In acest caz ne puteti contacta telefonic pentru finalizarea procesului de vanzare/cumparare si vom discuta orice solicitari, sugestii sau obiectii aveti.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

 

Art. 7. EXERCITAREA DREPTURILOR

Art. 7.1. Pentru exercitarea oricarui drept dintre cele mentionate, sau pentru orice sesizare, reclamatie, cerere de informatii, va puteti adresa echipei BRAND DIVISION folosind email-ul [email protected] sau printr-o scrisoare cu confirmare de primire pe adresa sediului nostru.

Art. 7.2. In cazul in care aveti un cont creat va informam ca o parte dintre drepturile mentionate in Art. 6 pot fi exercitate fara asistenta unui membru al echipei noastre. Pentru a utiliza aceste facilitati accesati contul dumneavoastra si dati click pe sectiunea “Administreaza datele personale stocate”.

In final, BRAND DIVISION va multumeste pentru vizita, timp si atentie. Speram ca vom colabora timp indelungat spre beneficiul tuturor partilor implicate.

© Copyright 2011-2024 Brand Division SRL. All rights reserved