Trebuie sa te autentifici sau sa creezi un cont nou pentru a vedea preturile!

Blugi barbati en-gros

Brand:
Sortare:
Afisare:

Blugii reprezinta o piesa de neuitat din garderoba barbatilor, care, in functie de model, pot fi purtati in diferite conditii. La Outlet Stock sunt comercializate nenumarate variante, incepand de la cele clasice, simple, traditionale, adica regular, potrivite pentru activitatile din viata cu zi, pana la cele slim fit sau skinny. Modelele slim fit sunt preferate de cei care lucreaza intr-un domeniu unde tinuta este importanta si astfel este esential sa arate bine tot timpul, in timp ce modelul skinny este preferat, de cele mai multe ori, de catre tineri. In plus, cantitatile sunt en gros, astfel ca nu se pune problema ca un barbat sa nu gaseasca ceva pe placul sau, iar preturile sunt pe masura, atractive pentru toate buzunarele.

Blugi Slim Fit si Skinny Fit

De acest aspect pot profita toate magazinele care isi doresc suplimentarea stocului, iar avand in vedere faptul ca produsele provin de la cele mai mari branduri ale lumii, cu siguranta ca vor fi foarte atractive. De asemenea, acestea sunt confectionate din materiale de calitate, fapt care promite nu numai un aspect grozav, insa si o lunga durata de viata, dar si o intretinere usoara, fara batai de cap. Cantitatile en gros de la Outlet Stock sunt ideale si pentru magazinele aflate la inceput de drum, deoarece sunt comercializate nenumarate modele, pentru toate gusturile, iar preturile reprezinta un mare plus. Domeniul este unul atractiv, cu nenumarate oportunitati, insa Outlet Stock simplica mult acest proces de deschidere a propriului magazin in domeniul modei.

Usor de purtat

Blugii au avantajul ca sunt niste piese care pot fi purtate in nenumarate conditii si sunt foarte usor de asortat. Se potrivesc de minune cu o pereche de pantofi eleganti, casual sau chiar sport, iar alaturi de tricouri, pulovere, camasi si geci sau paltoane, cu certitudine, orice barbat va fi multumit de modul in care arata.

© Copyright 2011-2024 Brand Division SRL. All rights reserved