Haine Only en-gros

ONLY

Brandul ONLY a aparut pe piata daneza in 1995 si el ne dezvaluie posibilitatile magice ale vietii de zi cu zi. Indiferent daca vorbim despre magazine sau colectii, ONLY se identifica prin unicitate.

Acest brand se evidentiaza prin stilul lui atractiv si caracterul sau international. Cele mai noi trenduri pot fi recunoscute usor in colectiile ONLY. Produsele sunt unice, cu o identitate moderna, cu un stil atractiv, specifice unui brand de renume mondial.

Identitatea acestui brand se reflecta in fiecare produs. Accentul este pus pe forta feminina, increderea in propria persoana si stil. Mai mult decat atat, atunci cand vorbim despre ONLY, nu putem sa nu mentionam indigoul. Denimul reprezinta o categorie aparte a acestui brand, ce sta la baza succesului sau mondial.

Faimos la nivel global pentru produsele sale accesibile si moderne, ONLY se mandreste in prezent cu peste 300 de magazine in Europa si Estul Mijlociu, iar produsele acestui brand se comercializeaza in mai mult de 6500 de magazine din intreaga lume.

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Rochie Dama Only Stutammi 3/4 Mesh Dress Negru
53% polyester 43% vascoza 4% elastina.....
Rochie Dama Only Stubonn 7/8 Buckle Wrar Dress Negru
64% polyester 32% vascoza 4% elastina.....
Rochie Dama Only Onlmojo June Sl Dress Cognac
75% vascoza 20% polyester 5% elastina.....
Rochie Dama Only Onlmary Ls Dress Forest Night
65% polyester 35% bumbac.....
© Copyright 2011-2017 Brand Division SRL. All rights reserved