Haine Yas en-gros

Yas

Brandul danez Y.A.S are o viziune simpla: sa iasa pe piata cu articole la moda, bine confectionate, pentru orice moment din viata femeii moderne. Avand diferite linii de productie, Y.A.S ofera atat imbracaminte de zi cu zi, de seara, lenjerie cat si o linie sportiva, fapt care le permite femeilor sa afiseze un stil unic indiferent de ocazie.

In ceea ce priveste designul, abordarea este una contemporana iar colectiile sunt feminine, cu elemente ce le diferentiaza si un stil simplu. Y.A.S prezinta in fiecare sezon colectii la moda, cu un stil de durata, pentru femeile ce sunt in cautare de articole care sa le puna in evidenta stilul personal si stralucirea.

Colectiile Y.A.S SPORT urmeaza cele mai noi trenduri in sport, cu o croiala ce respecta linia corpului si a caror design reflecta detaliile; scopul lor este sa prezinte printuri digitale vii pentru fiecare luna de livrare; unele sunt facute expres pentru Y.A.S SPORT, in timp ce altele sunt preluate din colectiile Y.A.S.

Linia Y.A.S woman are o aura de independenta si o vibratie care sunt reflectate perfect in alegerile de moda. In pas cu tendintele din moda, femeia Y.A.S abordeaza un nou inceput pentru moda contemporana prin propria viziune de stil original – fie ca este vorba despre o ora la sala de fitness, o petrecere tip cocktail sau o zi obisnuita la birou.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Oferta
Maieu Dama Yas Ozzy Top Simply Opal
Oferta
Maieu Dama Yas Yasbreezy Top Sport Columbia
94% polyester 4% elastina .....
Oferta
Maieu Dama Yas Selma Top Opal
100% polyester .....
Oferta
Maieu Dama Yas Selma Top Negru
100% polyester .....
© Copyright 2011-2017 Brand Division SRL. All rights reserved