Haine Object en-gros

Object

OBJECT este un brand danez infiintat in noiembrie 2003. Designul OBJECT demonstreaza un simt creativ al modei ready-to-wear cu un accent puternic pe calitate.

OBJECT este cunoscut pentru designul scandinav sofisticat cu detalii unice care il diferentiaza de restul brandurilor; fiecare colectie este proiectata in atelierele OBJECT. In fiecare saptamana magazinul online prezinta stiluri noi, perfecte pentru tinerele moderne care vor sa fie in pas cu moda.

Look-ul este inspirat din stilul scandinav cu accent pe imaginea neslefuita de strada integrata intr-o atitudine denim. Object Collectors Item aduce o identitate unica si vizionara asupra vietii, ceea ce face ca designul sa te scoata din multime.

OBJECT promoveaza o atitudine sofisticata, o atitudine pozitiva si inteligenta asupra vietii, asupra celorlalti si asupra ta ca persoana. Esenta acestei atitudini sofisticate OBJECT deriva din cele 6 caracteristici ale personalitatii brandului care descriu identitatea acestuia: Cool, indraznet, jucaus, in pas cu moda, fara compromisuri, orientat spre moda.

Fiecare colectie se bazeaza pe aceste 6 caracteristici ale personalitatii brandului pentru a asigura o consistenta standard de design inalt. Acestea sunt traduse si implementate in fiecare colectie de catre echipa de designeri astfel ca fiecare articol din colectie are acelasi ADN.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
© Copyright 2011-2017 Brand Division SRL. All rights reserved