Haine Noisy May en-gros

Noisy May

In anul 2013 o echipa devotata de oameni indragostiti de moda au inceput sa combine pasiunea pentru denim cu atractia catre designul inovator. Asa s-a nascut Noisy May – un brand autentic de fashion pentru fashionistele tinere si indraznete, cu o personalitate vibranta si o atitudine pe masura.

Noisy May aspira la un obiectiv clar: sa fie un brand de top in denim. Acest devotament se reflecta in atentia acordata designului si maiestriei ce caracterizeaza articolele din denim de top care se potrivesc oricarei dispozitii, oricarui corp sau stil. Blugii Noisy May sunt confectionati de profesionisti calificati care stiu cum sa adapteze denimul oricarei personalitati si stil de viata.

Cu toate acestea, Noisy May inseamna mult mai mult decat perechea perfecta de blugi. Combinatia unica de arta si fashion caracterizeaza intreaga colectie Noisy May, facand din aceasta prima alegere pentru fashionistele ce-si doresc mereu sa iasa in evidenta cu o atitudine independenta, lipsita de griji prin stilul lor mereu la moda.

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Fusta Dama Noisy May Wp Tanya Nw Denim Skirt Medium Blue Denim
81% bumbac 18% polyester 1% elastina .....
Pantaloni Dama Noisy May Nmdevils Nw Coated Mix Jeggings Negru
66% bumbac 32% polyester 2% elastina .....
Body Dama Noisy May Nmpineapple Mesh One Piece Negru
63% polyamide 28% bumbac 9% elastina .....
© Copyright 2011-2017 Brand Division SRL. All rights reserved